کلینیک فیزیوتراپی

جدیدترین مقالات در زمینه فیزیوتراپی

کلینیک فیزیوتراپی

جدیدترین مقالات در زمینه فیزیوتراپی

سعی می کنم مقالاتی مفید در زمینه فیزیوتراپی را منتشر نمایم

۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

الکتروتراپی چیست؟

الکتروتراپی یک اصطلاح گسترده‌ است. تمام روش‌هایی که به‌منظور درمان، در آن‌ها از ابزارهای الکتریکی استفاده می‌شود، در حوزه الکتروتراپی قرار می‌گیرند. فیزیوتراپیست‌ها به‌عنوان یکی از ابزارهای خود در خصوص توان‌بخشی افراد، از الکتروتراپی استفاده می‌کنند.

الکتروتراپی یک شیوه درمانی در طب فیزیکی است. در الکتروتراپی با دستگاه TENS به‌وسیله پدهای الکتریکی که بروی پوست قرار می‌گیرد، اعصاب و فیبرهای حرکتی عضلات، تحت تحریک الکتریکی قرار می‌گیرند. امروزه انواع مختلفی از دستگاه‌های الکتروتراپی در کلینیک‌های توان‌بخشی موجود است. دستگاه TENS یکی از محبوب‌ترین گزینه‌های الکتروتراپی محسوب می‌شود. در استفاده از مزایای الکتروتراپی ، با استفاده از تغییراتی که در فرکانس و شدت پالس‌های الکتریکی ایجاد می‌شود، عضلات و اعصاب تحت تحریک الکتریکی قرار می‌گیرند. این کار باعث تسکین درد، ترمیم زخم‌ها و بهبود توانایی عضلات می‌شود.


تأثیر الکتروتراپی شامل موارد زیر است:

کاهش موضعی التهاب

افزایش جریان خون

تحریک عضلات

تحریک آزادسازی اندورفین (هورمونی که به‌عنوان ضد درد طبیعی در بدن عمل می‌کند)


الکتروتراپی چگونه کار می کند؟

 الکتروتراپی زمانی که بازآموزی عضله از بین رفته باشد، کاربرد دارد، معمولا بعد از عمل جراحی اهمیت می‌یابد، به این صورت که جریان الکتریکی می‌تواند حرکت را به عضله بازآموزی کند و بیمار به آهستگی قدرت خود را بدست می‌‌آورد.

 الکتروتراپی یا از طریق کنترل درد پیش می‌رود یا اینکه موجب ترشح ماده‌ اندروفین می‌شود و در منطقه‌ای که نیاز است، وارد شده و موجب تسکین درد ناحیه مورد نظر می‌شود.

 بعضی از کودکان با اختلال عملکردی و حرکتی روبرو هستند و در سنی که باید حرکت به خصوصی را انجام دهند، نمی‌توانند آن را اجرا نمایند، به عنوان مثال زمانی که باید بنشینید، نمی‌توانند، بنشینند. در این هنگام الکتروتراپی می‌تواند موثر باشد اما درمانهای دستی اهمیت بیشتری دارند.



  • آناهیتا ش
  • ۰
  • ۰

فیزیوتراپی کف لگن، تمرینات تقویتی لگن

بانوان پیش از ابداع این تمرین‌ها مجبور بودند یا با بی‌اختیاری فشاری ادرار، ناتوانی در حفظ ادرار در زمان خندیدن، سرفه کردن، عطسه کردن یا پریدن، کنار بیایند یا خطر و عوارض احتمالی جراحی‌ را به جان بخرند که غالباً چندان برای رفع مشکل بی‌اختیاری مؤثر نبود.


روش‌های گوناگونی برای انجام تمرینات و ورزش های کگل وجود دارد، اما وجه مشترک تمامی آنها متمرکز شدن بر انقباض مکرر عضله پوبوکوکسیژس (pc)، یا همان عضله‌های کف لگن به منظور افزایش قدرت عضلات است تا مشکل بی‌اختیاری از بین برود یا کاهش یابد و مزایای دیگری نیز به دست آید.

  • آناهیتا ش
  • ۰
  • ۰

فواید و عوارض فیزیوتراپی 

یک دانشیار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اظهار کرد: روش‌های درمانی فیزیوتراپی به دلیل وارد نکردن دارو به بدن، عوارضی به دنبال نخواهد داشت.


دکتر امیرمسعود عرب گفت: اختلالات اسکلتی عضلانی در بدن با توجه به شیوع گسترده در جامعه، همچنین بیماری‌های نورولوژی و عصبی که شامل اختلالات سیستم عصبی، سکته مغزی، پارگی اعصاب محیطی پارکینسون و ام اس می‌شود، از بیماری‌هایی است که برای درمان آن از فیزیوتراپی استفاده می‌شود.


وی ادامه داد: از جمله دیگر بیماری‌هایی که با استفاده از فیزیوتراپی قابل درمان است، اختلالات ریوی، قلبی و عروقی برای کسانی است که دچار بیماری‌های قلبی هستند و با استفاده از تمرین‌های توانبخشی بهبود پیدا می‌کند.


این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی علوم بهزیستی و توانبخشی درباره بیماری‌های ریوی و درمان آن با فیزیوتراپی، گفت: بیمارانی که به لحاظ ریوی دارای مشکل تنفسی هستند و افرادی که عضلات تنفسی آنان پس از عمل جراحی به دلیل بیهوشی دچار مشکل شده‌اند می‌توانند از فیزیوتراپی برای بهبودی مشکل تنفسی خود استفاده کنند.


وی به ترشحات ریوی ناشی از بیهوشی اشاره کرد و گفت: پس از بیهوشی ترشحات ریوی افزایش پیدا می‌کند و پس از جراحی دچار انسداد مجازی هوایی می‌شوند که فیزیوتراپی به از بین رفتن ترشحات داخل ریه کمک می‌کند.


عرب اظهار کرد: بسیاری از مشکلات زنان شامل اختلالات لگن، بی‌اختیاری ادرار و مشکلاتی که با لگن ارتباط دارد و نیز ضایعات ورزشی از جمله پارگی تاندون‌ها و آسیب‌های عضلانی از دیگر عارضه‌هایی است که با فیزیوتراپی می‌توانیم آن را از بین ببریم.


این دانشیار علوم بهزیستی و توانبخشی تصریح کرد: فیزیوتراپی در چهار گروه الکتروتراپی، مغناطیس درمانی، تمرین درمانی و درمان‌های دستی و هر کدام با تکنیک‌های متفاوت به رفع بیماری‌ها کمک می‌کند.


وی ادامه داد: الکتروتراپی استفاده از جریان‌های الکترونیکی برای درمان و بهبود اختلالات با جریان‌هایی که باعث تحریک عضلات شود و یا امواج ماورای صوت یا لیزر می‌شود.


عرب "مغناطیس درمانی را برای کاهش و کنترل درد" بسیار مناسب دانست و ادامه داد: تمرین درمانی نیز برای افزایش قدرت و تحمل عضلات گرفته و طول این عضلات و به طور کلی بهبود عملکرد سیستم عضلانی به کار می‌رود.


این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی بهزیستی و توانبخشی، تاثیر فیزیوتراپی کودکان را بستگی به گروه بیماری و تکنیک قابل استفاده در آن دانست و گفت: کودکانی که دچار تاخیر در رشد و فلج مغزی هستند و یا کودکانی که تعادل در راه رفتن ندارند و از اختلالات ارتوپتیک نظیر شکستگی‌ها و در رفتن مفاصل رنج می‌برند می‌توانند با استفاده از فیزیوتراپی اختلالات خود را درمان کنند.


وی اظهار کرد: درگیری بافتی، اختلالات احشایی و شکمی و اختلالات ادراری مردان و درگیری‌های پروستات از جمله بیماری‌هاست که با فیزیوتراپی دستی درمان می‌شود.


عرب، سردردهایی که برخی آن را منسوب به میگرن می‌دانند را با کمک فیزیوتراپی قابل درمان و تسکین عنوان کرد و گفت: با استفاده از تکنیک‌های فیزیوتراپی دستی بر جمجمه می‌توان این بیماری‌ها را درمان کرد.


وی در رابطه با ارجحیت روش‌های درمانی فیزیوتراپی نسبت به سایر درمان‌ها، گفت: در این روش‌ها دارویی وارد بدن نمی‌شود. بنابراین عوارض آن بسیار کم و موردی و ناشی از عدم احتیاط فیزیوتراپیست است چرا که دستگاهی با عوارض مضر برای بدن وجود ندارد حتی لیزرها نیز کم توانند و قادر به آسیب زدن به بدن نیستند.


این دانشیار دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در بسیاری از اختلالات اسکلتی و عضلانی فیزیوتراپی را درمان جایگزینی برخی عمل‌های جراحی معرفی کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در صورتی که فیزیوتراپی نتیجه کافی نداشته باشد، می‌توان از آن به عنوان مقدمه برای درمان‌های بعدی در نظر گرفت. 


منابع: shafaf.ir

  • آناهیتا ش
  • ۰
  • ۰

ماساژ درمانی و منوال تراپی

اصطلاح منوال تراپی به معنای انجام تکنیک های درمان دستی بر روی مفاصل ستون فقرات و دست ها و پا ها برای کمک به تسریع درمان و تصحیح اختلال عملکرد آن ها می باشد . روش های درمان دستی (کایروپراکتیک) می تواند شامل کشش دادن عضلات و مفاصل ، ماساژ عمقی بافت نرم ، فشار درمانی و جا اندازی مفاصل یا بافت های نرم  شود. تکنیک های مانوال تراپی شامل ماساژ های نرم ، ریتمیک ، و همچنین حرکت دادن ماهرانه بدن ( در واقع مفاصل) شخص با سرعت و در جهات معین و جا اندازی مفاصل یا بافت های نرم می باشد. این تکنیک ها برای کاهش درد ، بازیابی توان حرکتی فرد ، رفع خشکی و بی حرکتی مفاصل استفاده می شود. تکنیک های منوال تراپی یا درمان دستی برای درمان بیمار درکنار سایر روش ها از جمله حرکات اصلاحی و مدالیته های درمانی به کار گرفته می شود.


مرکز فیزیوتراپی با متخصصین فیزیوتراپی خوب در تهران در روند درمانی با ماساژ و درمان های دستی دیگر بسیار موثر خواهد بود. 


تاثیرات درمان دستی بر بدن

انجام منوال تراپی یا درمان دستی چهار تاثیر اساسی بر بدن فرد دارد : تاثیرات مکانیکی بر ساختار اسکلتی عضلانی، تاثیر فیزیولوژیکی بر عصب ها ، تاثیرات زیست شیمیایی و تاثیر ات روانی


تاثیرا ت مکانیکی : تکنیک های کشش دادن مفاصل، عضلات ، ماهیچه ها و رباط ها و کپسول های مفصلی که با مفصل مربوطه درگیر هستند را نیز کشش می دهد . انجام این کشش ها همچنین می تواند چسبندگی یا بافت اضافی که پس از آسیب یا عمل جراحی در آن ناحیه به وجد آمده است را از بین ببرد و در نتیجه توانایی حرکت مفصل و دامنه حرکتی آن بهبود یابد . پس از دستیابی به این بهبود ها از طریق درمان دستی برای ثابت کردن وضعیت بهبود یافته به بیمار حرکات و تمرینات اصلاحی ویژه داده می شود.


انجام درمان دستی می تواند بر سیستم عصبی بدن فرد نیز تاثیر گذار باشد. تحقیقات نشان داده اند که درمان های دستی و منوال تراپی اثر بازدارنده بر روی ریشه های عصبی متصل به طناب نخاعی بدن و همچنین ریشه های عصبی موجود در محل آسیب دیده دارد و انتشار درد را مهار می کند.

- اثرات زیست شیمیایی : درمان دستی یا منوال تراپی بر سیستم های درون بدن که مسئول ترشح مواد تسکین دهنده درد در بدن هستند تاثیر می گذارد و میزان ترشح این مواد و تسکین درد را بالا می برد


تاثیرات روانی : با انجام درمان دستی ، درمانگر نقاط آسیب دیده را لمس می کند و آن ها را ماساژ می دهد و در عین حال میزان درد بیمار را ارزیابی می کند با انجام این کار بیمار احساس خوشایندی از درمان دارد و نسبت به رسیدن به نتایج مثبت از درمان مطمئن تر خواهد شد.


فیزیوتراپی رسا یک مرکز فیزیوتراپی خوب در شریعتی است در زمینه ماساژ درمانی و درمان های دستی و تمرین درمانی و تمامی تخصصی های یک مرکز فیزیوتراپی خوب در تهران را داراست و تمامی این خدمات را به شما عزیزان ارائه می دهد. 

مرکز فیزیوتراپی رسا یک مرکز فیزیوتراپی خوب در تجریش است که با تکیه بر استفاده از علم روز و دستگاه های پیشرفته و برترین فیزیوتراپیست ها و متخصصین در خیابان فرشته و منطقه الهیه مشغول به کار است. 


ماساژ چگونه درد را تسکین می‌دهد؟

نتایج ماساژ درمانی‌های انجام شده بر روی بیماران دچار درد استخوانی و عضلانی، سر درد، درد عمیق داخلی، فیبرومیالژی و درد نخاعی گواه آن است که ماساژدرمانی برای تسکین درد موثر است. ماساژ درمانی در مقایسه با روش‌های دیگری مانند طب سوزنی و فیزیوتراپی نیز تاثیرگذار است و عوارض جانبی انگشت شماری به دنبال دارد.


ماساژ بدن علاوه بر تسکین درد اضطراب بیمار را کاهش و کیفیت زندگی را بهبود می‌دهد. مشخص نیست که ماساژ دادن یا به عبارتی دستکاری بافت نرم چگونه درد را تخفیف می‌دهد، اما به نظر می‌رسد سازو کارهای متعددی از قبیل عامل‌های زیر باعث سودمندی ماساژتراپی باشد:


زیست مکانیکی

روانی

عصبی

فیزیولوژیک

البته هنوز راه درازی مانده است تا ماساژدرمانی، که در گذشته درمانی موثر برای صدمه‌ها یا آسیب‌دیدگی‌های ورزشی دانسته می‌شد، به روش جدیدی برای تسکین درد تبدیل شود.


فیزیوتراپی در شریعتی

  • آناهیتا ش
  • ۰
  • ۰

فیزیوتراپی برای گردن درد

گردن درد چیست؟

گردن درد یک مشکل بسیار جدی است که می تواند توانایی شما را برای انجام فعالیت های روزانه نرمال محدود کند. گردن درد موجب محدودیت حرکتی گردن و یا حتی موجب ایجاد درد در شانه،بازو ودست شما باشد.گردن درد ممکن است به علت های مختلفی همانند بد راستایی گردن در اثر وضعیت بد نشستن، ضربه، ارتروز و مشکلات دیسک گردن ایجاد شود. فیزیوتراپی گردن درد شامل مدالیته های کاهش درد و التهاب،تکنیکهای درمانهای دستی (ماساژ،موبیلیزیشن مفصلی که موجب افزایش دامنه حرکتی گردن وکاهش دردمی شود)،تمرین درمانی(تمرینات تخصصی افزایش دامنه حرکتی گردن،تقویت عضلات ضعیف گردن وتمرینات کششی عضلات کوتاه)،ترکشن(استفاده ازتکنیک کشش مهرههای گردنی برای کاهش درد گردن مخصوصا در مواردی همچون فیزیوتراپی گردن وفتق دیسک)،اصلاح پوسچر(یکی از علل مهم ایجاد دردهای گردن وضعیتهای بد نشستن می باشد با اصلاح این وضعیت ها میتواند موجب درمان گردن درد ومانع ایجاد مجدد ان شود)می باشد.



درمان گردن درد شدید

گردن درد طیف بسیار وسیعی دارد به طوریکه می تواند خیلی کم باشد که به راحتی قابل تحمل بوده و بتوان آن را نادیده گرفت اما گاهی هم می تواند آن قدر شدید باشد که حتی خواب شما را مختل سازد. در مواردی که گردن درد بسیار شدید(حاد) باشد، می توان از فیزیوتراپی گردن بهره برد که شامل استراحت ، درمان های ضد درد و ضد التهاب ( استفاده از مدالیته های الکتروتراپی)، استفاده از سرما و گرما برای کاهش درد و اسپاسم ، تکنیک های دستی همانند ماساژ برای کاهش درد و برطرف کردن اسپاسم عضلات دردناک استفاده کرد، همچنین استفاده از لیزر می تواند برای کاهش التهاب و درد بیمار بسیارمفید باشد.در این مرحله تمرینات با فشار کم برای ایجاد ثبات اولیه در گردن شروع می شود و در صوریکه ثبات گردن بسیار پایین باشد، بیمار به استفاده از گردن بند های طبی توصیه می شود.


فیزیوتراپی دیسک گردن

دیسک های گردن درستون فقرات گردنی در بین ۲ مهره قرار دارندوبه عنوان جاذب نیروعمل می کندو به حرکت راحتتر گردن در جهات مختلف کمک می کند.بیماری دیسک گردن به علتضربه مستقیم بر ستون فقرات گردنی و یا اثر فشار مداوم و طولانی بر ستون فقرات گردنی در طی فعالیت های روزمره رخ می دهد.علائم ان شامل درد و محدودیت حرکتی در گردن ، بی حسی ،سوزن سوزن شدن وضعف در شانه و دست ها در اثر فشار بر روی اعصاب گردنی می باشد. فیزیوتراپی دیسک گردن درمان هایی جهت کاهش درد و التهاب وارده بر روی اعصاب اطراف مهره ها، اصلاح وضعیت بدن به منظور کاهش فشار بر روی فیزیوتراپی گردن ، تمرینات تقویتی عضلات ضعیف ، تمرینات کششی عضلات کوتاه شده و همچنین اموزش های لازم جهت تغییرسبک زندگی و کاهش فشار های مداوم بر روی دیسک ها به منظور پیشگیری از عود بیماری می باشد.


ورزشهای فیزیوتراپی گردن

ورزش های فیزیوتراپی در فیزیوتراپی گردن در ۲ قسمت پیشگیری و درمان انجام می شود . تمرینات پیشگیری مخصوص افراد سالمی که به علت سبک زندگی و نوع کار به طور مثال کار پشت میز نشینی و کار کردن با کامپیوتر در ساعات طولانی ، مستعد ایجاد آسیب در گردن هستند. تمرینات پیشگیری به صورت مستمر باید توسط فرد انجام شود که گردن درد ایجاد نشود. ورزش درمانی مخصوص افرادی هست که به هر علتی دچار درد و بی ثباتی در ناحیه فقرات گردنی خود می باشند. ورزش های درمانی شامل ورزش هایی به منظور افزایش قدرت و ثبات ناحیه می باشد. پس از انجام ورزش های اولیه، ورزش های اصلاح وضعیت گردن و راستای ستون فقرات برای فرد شروع می شود. ورزش های کششی نیز در برنامه ی تمرینی فرد به منظور حفظ راستا و طول مناسب عضلانی گنجانده می شود که در انتها تقویتی و ثباتی انجام می شود.

  • آناهیتا ش
  • ۰
  • ۰

بهترین درمان برای آرتروز، روماتیسم

پزشکان برای بیماران خود، درمان از طریق فیزیوتراپی را توصیه می‌کنند که یکی از روش‌های توانبخشی است و با هدف کاهش درد و بهبود عملکرد بیماران در زندگی روزمره و فعالیت‌های شغلی صورت می‌گیرد.

پزشکان اغلب در بروز اولین نشانه یک مشکل به بیمار توصیه می‌کنند فیزیوتراپی انجام داده و محتاط‌ ترین و متعادل‌ترین گزینه بهترین است.


در چنین شرایطی، پزشک معالج بیمار را معاینه کرده و بر اساس نوع مشکل وی روش درمانی و دستگاه‌های مورد نیاز و تعداد جلسات درمانی را مشخص می‌کند و او را به فیزیوتراپی ارجاع می‌دهد. بیشترین کاربرد فیزیوتراپی در اختلالات ستون فقرات، بویژه دیسک‌های گردن و کمر، اسپاسم عضلات اطراف ستون مهره و بیماری‌های مفاصل مانند آرتروز و رماتیسم است.


فیزیوتراپ‌ها معتقدند فیزیوتراپی شیوه‌ای با میزان ریسک پایین و فوائد بسیار است که می‌توان با استفاده از آن بسیاری از بیماری‌های مختلف را تشخیص داد و درمان کرد. فیزیوتراپی به تمامی افراد در سنین مختلف که به دلیل مشکلات پزشکی، بیماری‌ها یا مجروحیت‌ها، توانایی عادی خود در حرکت کردن را از دست می‌دهند کمک می‌کند و موجب می‌شود که بیمار به سطح سابق توانایی جسمی خود بازگردد.


فیزیوتراپی اگر به‌موقع و در زمان مناسب انجام شود، می‌تواند به سادگی و خیلی راحت میزان بسیاری از عمل‌های جراحی بیماران را کاهش دهد. می‌توان گفت که فیزیوتراپی درواقع قابلیت شگفت‌انگیزی دارد،‌ یعنی علاوه بر اینکه افزایش سطح سلامت جامعه را ارتقاع خواهد داد، می‌تواند هزینه‌های درمانی بیمار و جامعه را هم کاهش ‌دهد. در این صورت است که این روش در علم پزشکی بسیار ثمربخش است که افراد بسیار به وسیله آن درمان می‌شوند.


تعداد جلسات فیزیوتراپی

در مورد اینکه افراد به چه تعداد جلسات نیاز دارند تا به فیزیوتراپی بروند و به نتیجه مطلوبی برسند، در پاسخ به این سوال باید بگویم که استفاده از کلمه «تعداد جلسات» برای انجام درمان فیزیوتراپی کلمه درستی نیست؛ چراکه در همه جای دنیا مدت زمان معینی برای درمان مشخص می‌شود. به عنوان مثال فردی که مشکل کمردرد دارد بعد از انجام معاینات پزشک تعیین می‌شود که چه مدت نیاز است زمان صرف شود تا مشکل فرد درمان شود؛ سه ماه، دو ماه و… بعد از تعیین مدت زمان فیزیوتراپیست تشخیص می‌دهد نیاز است برای درمان فرد هر روز مراجعه داشته باشد یا یک روز در میان یا در هفته دو روز! اما به طور کلی در درمان فیزیوتراپی توصیه بر این است که فرد سه جلسه اول را به صورت مداوم مراجعه داشته باشد چراکه یک مقدار بعد از انجام اقدامات اولیه بدن به تلاطم می‌افتد، بعد از طی جلسات اول فاصله زمانی را تحت‌نظر پزشک بیشتر می‌کنیم. نکته دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که در مواردی مثل التهاب یا شکستگی‌ها، به زمان نیاز داریم. با توجه به طول زمان بیمار نمی‌تواند 10 روز پشت سر هم مراجعه کند، بنابراین باید برنامه‌ریزی طوری باشد که در طول زمان بیمار را تحت‌نظر داشت و کاردرمانی انجام داد. اما برای درمان برخی از مشکلات ممکن است نیاز به صرف زمان زیاد نباشد و فرد بعد از پایان دوره فیزیوتراپی می‌تواند به کارهای روزمره‌اش برسد و نیازی به مراقبت‌های بعد نداشته باشد. با این حال در نظر گرفتن زمان بسیار در بهبود و روند درمان تاثیرگذار است.


به عبارت دیگر باید بگویم که در زمینه تعداد جلسات فیزیوتراپی، باتوجه به شرایط هر فردی و اینکه چه مشکل و عارضه‌ای دارد، متفاوت است

  • آناهیتا ش
  • ۰
  • ۰

از علل مراجعه به فیزیوتراپی می تواند موارد زیر باشد:


کاهش درد

بهبود توانایی های حرکتی فرد

پیشگیری از آسیب های ورزشی یا کمک به ترمیم آنها

پیشگیری از ناتوانی یا برخی از جراحی ها

توانبخشی بعد از سکته ی مغزی، تصادف، یا جراحی

بهبود تعادل فرد برای جلوگیری از زمین خوردن بخصوص در سالمندان

کنترل ادرار و مدفوع

یاد گرفتن چگونگی استفاده از عضو مصنوعی

یاد گرفتن چگونگی استفاده ی صحیح از وسایل کمکی مثل عصا یا واکر

تجویز اسپلینت یا بریس



رایج ترین متد های درمانی در فیزیوتراپی


• الکتروتراپی یا همان استفاده از جریان های الکتریکی، مغناطیسی، لیزر، اولتراسوند و … است. هر کدام از موارد بالا خواص مخصوص خود را دارند. رایج ترین استفاده هایی که از جریان های الکتریکی میشود تحریک پوست یا تحریک عضله و عصب است و ممکن است برای کاهش درد استفاده شود یا برای تقویت و فعالسازی عضله !


• منوال تراپی شامل یکسری تکنیک های دستی است که با هدف کاهش درد یا ناتوانی اسکلتی عضلانی استفاده می شود.


• تمرین درمانی شامل یکسری تمرینات است که مخصوص هر فرد داده می شود و با کاهش التهاب( در صورت وجود)، حفظ دامنه ی حرکتی وبهبود قدرت و استقامت عضلانی به کاهش علائم یا بهبود عملکرد کمک می کند.


• هیدروتراپی بطور خلاصه دو خاصیت مهم آب در رابطه با این موضوع؛ کاهش وزن بدن در آب و از طرفی ایجاد مقاومت در برابر حرکت است. کاهش وزن بدن در آب باعث می شود که وزن روی مفاصل کم شود و فشار کمتری به آنها وارد شود که اهمیت این مسئله را در بیماری های تخریب مفصلی مثل آرتروز شاهد هستیم . از طرفی ایجاد مقاومت توسط آب باعث می شود که تمرینات کمی با مقاومت انجام شود. 


امروزه با توجه به سبک زندگی اغلب مردم، در اکثر مواقع بدن در راستای غیر صحیح قرار می­گیرد. نشستن طولانی پشت میز یا رانندگی در ترافیک به همراه استرس، این موارد باعث ایجاد انواع دردهای استخوانی، عضلانی، و مفصلی می شوند، به همین دلیل کمک گرفتن ازدانشهای روز دنیا کیفیت سلامتی افزایش داده و زندگی مارا مطلوب تر می کند.

مرکز فیزیوتراپی مشعشعی با دستگاه های مجهز و استفاده از دانش روز دنیا یک مرکز فیزیوتراپی خوب شرق تهران به شمار می آید. فیزیوتراپی خوب در شرق تهران که منطقه ای گسترده است با توجه به تراکم بالای جمعیت شرق تهران اهمیت زیادی دارد. فیزیوتراپی مشعشعی با تمام امکانات و تجهیزات و انجام تمامی امور درمانی با بیمه تامین اجتماعی و بیمه های دیگر کشوری یکی از مراکز فیزیوتراپی تامین اجتماعی شرق تهران و بیمه های دیگر محسوب می شود. 


  • آناهیتا ش